Nog een dag bij het huis
23 april 2026 - Perdaxius, Italië
Als we opstaan is het licht bewolkt, vannacht heeft het wel wat geregend. Maar gelukkig is het niet koud dus we kunnen lekker naar buiten na het ontbijt. Dat is best wel gezellig, met z'n achten ontbijten. Heel iets anders dan met z'n tweetjes thuis.
Kirsten is gelukkig weer aardig opgeknapt maar nu is Ava niet lekker, we blijven dus gewoon bij het huis vandaag. Maurice heeft en afspraak bij de kapper om 12.00 uur. Zijn vader, Dirk, gaat gezellig mee en na afloop doen ze meteen boodschappen. Ik de gezellig wat spelletjes met de kinderen. Livia is de enige, die vandaag gebruik maakt van het zwembad. Een stoere dame hoor, want ze springt er zo in.
Verder gewoon een luie vakantiedag. 's Middags komt de zon alweer door en dan is het meteen lekker warm. Lekker lezen, luieren en kletsen met elkaar, zo komen we de dag wel door.
's Avonds zorgen Kirsten en Alice, de moeder van Maurice, voor het avondeten. Kipfilet in een jasje van Parmezaanse kaas in een pastasaus afgetopt met mozzarella, lekker uit de oven met sla en brood. Er blijft weinig over. En lekker ijs toe.
Voor het slapen gaan lees ik Livia voor, leuk hoor zo samen nog even.
Morgen gaan we op pad, ontbijt om 8.30 uur.
Johan van Aken:24 april 2026Volop genieten, ook al is het rondom huis. Groetjes weer.
Bineke Mostert-Fekkes:24 april 2026Ook in en rondom jullie huis is het blijkbaar goed toeven.