Weer naar huis
19 september 2024 - Maassluis, Nederland
We zijn vandaag al om 7.00 uur wakker. We pakken de tweede koffer in en zetten die dan naast de deur van de hut op de gang. Onze fietstassen staan ook helemaal klaar en we gaan naar ons laatste ontbijt aan boord. Uitzicht hebben we niet want we liggen vrij laag in het water tegen de kade aan.
Na het ontbijt wordt alle bagage door de bemanning op de kade gezet en daarna volgen de fietsen. Wij gaan op de fiets naar onze auto, zetten de fietsen erop en rijden dan terug naar het schip voor onze koffers. En dan is het gewoon weer terug naar huis.
Al met al een geweldig leuke vakantie. Het schip is net een 4-5 sterren hotel met een geweldige keuken. We hebben echt heerlijk gegeten en we voelen ons echt verwend deze week. Onze fietsen worden aan boord gebracht en weer op de kade gezet, zelfs onze bagage wordt aan en van boord gebracht. De hutten zijn ruim en voorzien van alle gemakken. We willen zeker nog meer fietscruises maken en kunnen alleen maar hopen dat die dan ook zo geweldig zijn. Deze kunnen we in ieder geval echt aanbevelen, kijk maar eens op de site van de ANWB.

Jullie verslagen waren weer erg leuk om te lezen.
Mooie verslagen maar nu weet ik nog niet hoeveel mensen eraan boord waren?
Wij hebben weer genoten van jullie reisverhalen.
Welkom thuis!
Groetjes Cor en Marianne.